محسن حاجیمیرزایی، وزیر آموزش و پرورش در این جلسه با قدردانی از اقدامات ارزشمند خیرین مدرسهساز که در مسیر توسعه فضاهای آموزشی کشور انجام میدهند، با اشاره به آیات قرآنی گفت: خداوند کسانی را که با اموالشان مجاهدت و انفاق میکنند، در زمره افرادی قرار میدهد که با جانشان مجاهدت میکنند.
وی افزود: ما وظیفه داریم در مقابل نعمات خداوند شاکر باشیم و یکی از بزرگترین نعمتهایی که آموزش و پرورش از آن برخوردار است، حضور بابرکت خیرین نیکوکار مدرسهساز است که باید به شایستگی هم شکرگذار و هم پاسخگوی این نعمات ارزشمند باشیم.
حاجی میرزایی با بیان اینکه، مدرسهسازی و ظهور و بروز مدرسه وجه ظاهری و البته ارزشمند کار خیرین است، افزود: اینکه ۱۱۳ هزار کلاس درس طی این سالها توسط خیرین احداث شده کار بسیار ارزشمندیست، اما وجه باطنی این کار بزرگ، ترویج و توسعه مشارکت عمومی برای مدرسهسازیست.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش نهادی تربیتی است و تاثیر این عمل نیک خیرین بسیار بزرگتر از وجه ظاهری آن است. برای توسعه فرهنگ مشارکت همواره باید قدمهای بزرگتری برداریم. افرادی که در این راه تلاش میکنند، کار بسیار بزرگی انجام میدهند.
وی ادامه داد: با اطمینان میگویم که آموزش و پرورش به اهداف تربیتی و متعالی خود نخواهد رسید مگر اینکه مشارکت عمومی جامعه را بدنبال داشته باشد. هسته مشارکت، بستر آموزش و پرورش را در میان مردم میبرد و خانوادهها و جامعه را درگیر میکند و هرچقدر عرصه این مشارکت عمومی و همگانی شود، در امر تعلیم و تربیت تاثیرگذارتر است.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در فرهنگ دینی و اسلامی ما خانواده مسئول اصلی تربیت فرزندان است، اما مدرسه هم به عنوان کانون تربیت نیروی انسانی خلاق و کارآمد باید افرادی را تربیت کند که وقتی از بستر مدارس پا به جامعه میگذارند بتوانند نقشپذیر باشند و مهارت خوب زندگی کردن را داشته باشند. سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم همین را میگوید، مدارس باید پویایی و تحرک را در فرزندان بوجود آورد و محل عرضه و تقاضای علم و دانایی باشد.
حاجیمیرزایی اظهار داشت: افتخار میکنیم که در خدمت خیرین مدرسهساز باشیم و من از خیرین نیکوکار و بزرگوار میخواهم که این شجره مبارک روز به روز فعالیت خود را در عرصه مدرسهسازی گسترش دهد و آن را همواره پرورش دهند و در توسعه بیش از پیش فرهنگ مشارکت بکوشند.
وی در پایان، ضمن قدردانی از همراهی ارزشمند خیرین مدرسهساز برای تعالی آموزش و پرورش، از اقدامات سازمان نوسازی مدارس کشور هم که طی دو سال اخیر بصورت چشمگیر در حوزه خیرین مدرسهساز و افزایش تخصیص اعتبارات پروژهای نیمهتمام خیرین تلاش نموده است، تشکر و قدردانی کرد و گفت: جلوههای این تلاشهای ارزنده را در استانهای مختلف کشور همچون کرمانشاه و خوزستان که سفر داشتم به عینه دیدهام و ما هم با تمام وجود سعی خواهیم کرد تمام پیشنهادات خیرین عزیز را که در این جلسه مطرح شد، پیگیری نمائیم.
شایان ذکر است؛ در این جلسه گزارشی از اقدامات جامعه خیرین مدرسهساز طی سالهای اخیر توسط رئیس و مدیرعامل این نهاد ارائه شده و تعدادی از خیرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود در راستای حل مسائل و مشکلات پیش روی مدرسهسازی پرداختند.
توجه به احداث و توسعه هنرستانها و تجهیزات آموزشی مهارتی، عدم تغییر نام مدارس خیّرساز از سوی ادارات کل آموزش و پرورش، شناسایی، تهیه و تدوین سند نیازهای آموزش و پرورش در حوزه فضاها آموزشی، تخصیص به موقع اعتبارات دولتی در پروژه های خیرین، ارائه راهکاری برای جذب سرمایههای خرد مردمی و بهرهمندی از توانمندی بانوان خیّر مدرسهساز از مواردی بود که در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
این آیین در آستانه میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسگری (علیهالسلام)، با حضور نمایندگان خیر مدرسهساز دکتر عباس مصلی نژاد،رییس ، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان اص...
مدرسه زندهیادان احمد و نواب پهلوان فینی با زیربنای ۸۴۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۲۵۰ مترمربع ساخته شده است.
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان چهارشنبهشب در این آیین گفت...
این گردهمایی استانی در راستای سومین ...